fredag den 16. december 2011

Ny blog til asperger klub

Jeg har lavet en blog til en asperger klub, hvor jeg er om fredagen i min praktik. Klubbens brugere døbte klubben aspargesklub sidste fredag til julefrokost. Så bloggen hedder aspargesklub.blogspot.com
At blogge er nyt for pædagogen der har stiftet klubben, så jeg håber virkeligt at vi fanger nogle nye gæsters interesse, så vi får se, hvad det her blogging i virkeligheden dur til :-)

besøg bloggen her http://aspargesklub.blogspot.com/

Bloggen er meget ren i designet, og bliver nok ændret senere. Indtil videre er det bare mig der har lavet det herhjemme, ud fra, hvad mig og pædagogen har snakket os frem til. Men vi skal også lige kigge på den efter jul, og se om den mangler noget. Jeg syntes et billede af os der arbejder der ville være fedt, og måske noget logo af en slags? Jeg vil også gerne høre gæsterne om, hvad de syntes om bloggen, deres mening er vel nok den der vejer mest. Det er jo dem der skal bruge den til at holde øje med arrangementer, menu osv. så den skal gerne være på en måde, de kan associere sig med. Men samtiddig også på en måde, som henvender sig til forældre til en asperger, hjemmevejledere og andre pårørende. Mange ting på én gang :-)

Vh Nicolai.

4 kommentarer:

  1. Årets blog-award går til Wandall (det gjorde den også sidste år.) Vi må spare op til en ordentlig pokal.

    SvarSlet
  2. Fedt, jeg har aldrig vundet en award før :-) Den største pokal er jo, hvis bloggen indfanger nye medlemmer/gæster.

    SvarSlet
  3. Bloggen blev præsenteret på Facebook, men indtil videre tror vi at det er fake, så hvis det er for alvor, skal der nok lidt mere information til.

    En af dem der prøvede at komme ind på bloggen, fik en virus-advarsel. Det er ikke populært. :-(

    Ellers ser det vidst ganske fornuftigt ud.

    Mvh.
    Anders

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anders. Undskyld jeg ikke har set din kommentar før nu?
      Bloggen er ikke fake, og jeg er ked af, at du du/I er af den opfattelse. Det med virus er ikke noget jeg ellers har hørt om, og heller ikke noget jeg som sådan er herre over. Det er en google baseret blog, så hvis der har været virus, er det i hvert fald blevet fjernet igen.
      Bloggen fungerer som kalender og information for allerede medlemmer af aspargesklubben og fungerer måske ikke så godt for mulig kommende medlemmer. Fortæl mig gerne, hvad du mangler af information, og jeg/vi vil kigge på det.
      Vh Nicolai Wandall.

      Slet